Dezinfectia, dezinsectia si deratizarea reprezinta actiuni specifice de curatare si igienizare, plus exterminare a daunatorilor. Dezvoltarile urbane si cresterea numarului de locuitori impun adesea o recurenta in ceea ce priveste aceste servicii DDD si de aceea este indicat sa apelati la o firma specializata pentru a demara aceste lucrari. Pentru Constanta si vecinatati puteti alege din gama noastra de servicii profesionale DDD Constanta Stay Clean.

Gama de servicii DDD (deratizare, dezinsectie si dezinfectie) inseamna trei servicii intr-un singur pachet: dezinfectie, dezinsectie si deratizare. Virusurile, bacteriile, praful, insectele sau rozatoarele pot fi cauza aparitiei de boli, insa pentru a preintampina acest lucru, o curatare si o igienizare constanta a spatiilor se poate dovedi a fi salvatoare.

Periodicitate operatiuni servicii deratizare

Domeniu activitate Dezinsectia
Alimentar De cate ori este nevoie, dar nu la un interval mai mare mai de 30 de zile
Non-Alimentar Cel putin o data la 3 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Domeniu activitate Deratizarea
Alimentar Cel putin o data la 3 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Non-Alimentar Cel putin o data la 6 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Autoritati de control
Directia Sanitar Veterinara (DSV)

-Directia de Sanatate Publica (DSP)

-Protectia Consumatorului

-Primaria

-Politia

Servicii DDD Constanta la preturi accesibile

Stim cat de importanta este curatenia si igiena, insa mai stim si faptul ca trebuie sa ne adaptam ofertele in functie de cerintele pietei. De aceea va punem la dispozitie servicii DDD Constanta, in oferte personalizate, ce pot include in functie de solicitari, urmatoarele servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in:

– blocuri, case, vile sau ansambluri rezidentiale
– unitati comerciale
– unitati industriale
– institutii publice
– unitati hoteliere, pensiuni sau alte tipuri de spatii de cazare si turism
– depozite, hale, piete sau spatii libere
– spatii comerciale si subsoluri
– spatii de birouri si parcari
– unitati de invatamant

Suntem o firma care executa aceste servicii deratizare, dezinsectie si dezinfectie in mod profesionist, pe baza de contact, astfel incat sa fie eliminate orice temeri cu privire la rezultatele finale. Intotdeauna este indicat sa lucrati cu o firma serioasa, care va ofera un act, un contract ce specifica lucrarile ce vor fi executate. Doar in acest fel puteti fi siguri de seriozitate si profesionalism, dar si de rezultate.

Suntem constiinciosi si ne place sa realizam un lucru bine facut, lasand in urma doar satisfactia garantata a clientilor nostri.

Folosim produse de calitate pentru dezinfectie, dezinsectie si deratizare, de la nume cunoscute in domeniu, precum produse Bayer sau de la alti producatori de produse profesionale. Suntem rapizi si eficienti, pentru a va oferi posibilitatea de a exploata cat mai repede spatiul curatat si igienizat.

Servicii DDD Constanta pe baza de abonament sau interventii punctuale

Avem in vedere inainte de orice gradul de infestare al spatiului, dar si posibilitatea de acces in locatie. Stabilim astfel un plan de interventie impreuna cu beneficiarii, pentru ca rezultatele sa fie maxime.

Oferim servicii deratizare, dezinsectie si dezinfectie in baza abonamentului ales prin contract, sau putem interveni punctual, acolo unde ni se solicita ajutorul. Suntem prompti si venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii eficiente de curatare si igienizare, cu echipamente performante, profesionale si personal calificat care sa faca fata oricaror provocari.

Firma DDD Constanta Stay Clean va poate ajuta sa va pastrati locuintele sau spatiile de orice tip intr-o perfecta stare de curatenie, fara grija rozatoarelor, a insectelor, a prafului, a murdariei, a bacteriilor sau a virusilor, sau a altor potentiale pericole.

Servicii DDD pentru orice tip de problema:

Dezinsectie – eliminarea insectelor

Dezinfectie – eliminarea virusurilor, a bacteriilor, a microbilor sau a fungilor

Deratizare – eliminarea rozatoarelor (soareci si sobolani)

Alege spatii curate si igienizate printr-un serviciu DDD Constanta care sa va protejeze sanatatea dumneavoastra, dar si pe a celor din jur! Alegeti calitatea si profesionalismul, alegeti sa investiti in starea dumneavoastra de bine! Alegeti serviciile profesionale DDD Constanta de la Stay-Clean!

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!