Curatenia si dezinfectia merg mana in mana, mai ales cand vorbim despre mediul urban. Stay- Clean este o firma curatenie Constanta care va ofera aceste doua servicii intr-un singur pachet, tocmai pentru a putea veni in intampinarea nevoilor tale. Stim ca te preocupa igiena si siguranta casei tale, de aceea serviciul este gandit astfel incat fuziunea a doua domenii sa aiba ca rezultat satisfactia ta.

Loading...

Curatenia si dezinfectia sunt servicii care necesita calificare si proactivitate. Din acest motiv serviciile noastre sunt realizate de catre personal instruit periodic, mobil si eficient, gata sa intervina in orice moment, indiferent de provocari.

STAY- CLEAN este o firma curatenie Constanta care crede in garantia lucrului bine facut. Ne ocupam de orice tip de curatenie: curatenie birouri, curatenie ansambluri rezidentiale, curatenie la domiciliu, chiar si curatenie dupa constructor. Preturile sunt calculate in functie de tipul lucrarii si oferim servicii de calitate adaptate oricarui buget.

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de curatenia si dezinfectia locuintei tale, alegand unul dintre abonamentele pe care ti le oferim:

  • Curatenie generala
  • Curatenie de intretinere
  • Curatenie custom

Curatenie birouri

Mediul in care lucrezi tu sau echipa ta este foarte important atunci cand vine vorba despre starea de sanatate si randament. Un birou curat, aerisit si dezinfectat, reprezinta un bonus pe care ti-l tie si il oferi si celor din jurul tau.

Pentru ca in ultimii ani externalizarea serviciilor de curatenie este mai avantajoasa din punct de vedere financiar, o firma curatenie birouri te poate ajuta in ceea ce priveste mentinerea unui birou curat, in care sa iti poti desfasura cu placere activitatea.

Realizam dezinfectarea si curatenia aferenta spatiilor de birouri, punand accent pe dezinfectarea obiectelor intens folosite si a aparaturii de birou. Intelegem faptul ca un birou este frecventat de o multitudine de persoane si ca pretentiile in ceea ce priveste igiena cresc. Din acest motiv oferim servicii curatenie birouri de inalta calitate, lucrand proactiv si implicat, pentru cele mai bune rezultate.

Curatenie spatii comerciale

Mall-urile, marile magazine, showroom-urile si in general toate aceste spatii comerciale sunt cele mai mari consumatoare de servicii de curatenie. Nivelul mare de trafic uman din aceste spatii comerciale impune mentenanta constanta in ceea ce priveste curatenia si dezinfectia, tocmai pentru a oferi utilizatorilor un spatiu cat mai sigur si sanatos.

Stay-Clean ofera servicii curatenie spatii comerciale, fiind o firma curatenie Constanta care poate oferi ambele servicii intr-un singur pachet, asigurand astfel cheltuieli mult mai mici decat in cazul achizitionarii serviciilor separate.

Oferim abonamente special gandite pentru spatii comerciale, deoarece in acest caz conditiile impun mentenanta la intervale mai scurte si servicii speciale de dezinfectie.

Curatenie dupa constructor

Probabil una dintre cele mai grele etape de realizare a curateniei si a dezinfectiei este curatenia dupa constructor. Praful care se depune cu repeziciune, petele, resturile de materiale, toate acestea sunt destul de greu de indepartat in regie proprie. Nu si pentru o firma curatenie Constanta cum este Stay-Clean, deoarece personalul nostru se poate ocupa de aceste probleme in cele mai mici detalii.

Ne ocupam de curatenia si dezinfectarea spatiului imediat dupa incheierea lucrarilor, avand grija sa curatam suprafetele si sa le igienizam, astfel incat sa putem preda locuinta in perfecta stare. Intelegem detaliile de finete, materialele pretentioase si stim cum sa curatam suprafetele delicate.

Curatenia la domiciliu

Fie ca nu ai timpul necesar sau efectiv nu reusesti sa te sincronizezi in vederea curatarii locuintei, Stay-Clean te poate ajuta. Iti stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care vor acorda atentie curateniei si dezinfectiei in fiecare colt al locuintei, pentru ca tu sa poti sta fara griji.

Punem accent pe dezinfectarea locuintei pentru ca stim cat de importanta este o casa lipsita de microbi. Curatenia este un pas important in acest sens, iar prin dezinfectie reusim sa indepartam pana la 99% din microbi si bacterii, lasand in urma un spatiu curat si dezinfectat. Si, pentru ca stim cat de important este timpul tau pentru tine, am creat diferite variante de abonament care sa te scuteasca de griji si batai de cap cu curatenia.

Curatenie in scari de bloc

Noi intelegem importanta realizarii curateniei si a dezinfectiei in propriile locuinte, in spatiile comerciale sau in spatiile de birouri. In acelasi timp insa, intelegem faptul ca si locurile adiacente trebuie mentinute in stare de curatenie si igiena, iar din acest motiv ne axam foarte mult si pe colaborari cu asociatii de proprietari in vederea realizarii curateniei si a dezinfectiei in scari de bloc. Dezinfectam cu grija suprafatele cu care intram in contact in fiecare zi, cum ar fi balustradele, mana curenta, usile de acces in imobil, etc. Stay-Clean este o firma curatenie Constanta care intelege faptul ca igienizarea si curatenia nu sunt obligatorii doar in spatiile in care locuim, ci si in locurile comune, pe care le frecventam impreuna cu celelalte persoane din vecinatatea noastra.

Curatare canapele

Ne ocupam de curatarea profesionala a canapelelor, dar si de igienizarea acestora, deoarece stim ca ucces si microbii isi fac loc pe orice tip de material al canapelelor, mai ales avand in vedere gradul lor de folosire. Utilizam in acest sens aspiratoare cu injectie/ uccessve, cu functii de spalare, garantand eficienta procesului de curatare. Desi procesul pare usor, serviciul de curatare canapele necesita personal calificat, obisnuit cu performantele aparaturii si echipamentelor, dar si intruit in vederea realizarii procesului astfel incat acesta sa fie un uccess.

Alege curatenia profesionala Stay-Clean!

Stay-Clean este o firma curatenie Constanta gata oricand sa intervina prin serviciile personalizate de curatenie si dezinfectie. Nu-ti mai pierde timpul facand curatenie, apeleaza la noi si hai sa alegem impreuna variantele personalizate de abonamente sau tipurile de interventii rapide de care ai nevoie!

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!