Cu siguranta administrarea imobilelor nu este cea mai usoara munca, iar din acest motiv apare adesea necesitatea externalizarii de administrare imobile. Blocurile de locatari sau ansamblurile rezidentiale au nevoie de oameni specializati care sa se ocupe de nevoile lor in ceea ce priveste administrarea la nivel de cerinte si exigente, iar un serviciu de administrare imobile este cea mai potrivita solutie, deoarece ofera eficienta si confort pentru toate partile implicate.

De ce sa alegeti optati pentru o firma administrare bloc?

Noi va oferim o gama ampla de servicii si pachete care sa acopere toate nevoile unei asociatii. Ca si firma administrare bloc, ne ocupam de segmentul financiar contabil, dar si de partea administrativa, de asociatii de proprietari si locatari, de infiintarea acestora sau de prestarea altor servicii administrative si de monitorizare.

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!

Ne ocupam de cheltuielile asociatiei si doar impreuna cu membrii cu putere decizionala implementam deciziile corecte care privesc locatarii imobilelor. Fie ca vorbim despre necesitatea realizarii lucrarilor de reparatie a acoperisului sau mansardei, sau despre hidroizolarea sau izolarea imobilului, ori chiar despre alegerea unei firme de curatenie generala sau a unei firme de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie, toate aceste lucrari au nevoie de decizii rapide si eficiente, menite sa protejeze interesele si banii locatarilor din imobile.                                   

Suntem prompti si identificam rapid problemele ce pot aparea la nivelul asociatiei astfel incat acestea sa nu treaca neobservate. Stabilim o legatura sigura si transparenta cu locatarii, deoarece stim cat este de importanta increderea reciproca. 

Avantajele unei firme administrare asociatii de propietari?

Unul dintre cele mai importante avantaje pentru care ar trebui sa apelati la o firma administrare imobile este acela ca puteti reduce cheltuielile cu mentinerea unui administrator permanent si al unui contabil, acestea fiind cheltuieli destul de mari raportate la nivel de asociatie. 

In plus, deoarece firma  administrare imobile este un serviciu externalizat, veti beneficia de cele mai bune oferte pentru lucrarile specifice imobilelor fara a exista suspiciunea alegerii unor materiale mai putin calitative sau favorizarea unor anumite firme pentru realizarea lucrarilor. 

Noi va putem reprezenta atunci cand vine vorba despre relatia cu terte persoane sau firme, fara a fi nevoie sa va deplasati sau sa va pierdeti timpul. Ne putem ocupa de stabilirea contractelor de asigurare si de gestionarea relatiei cu diferite persoane cu care asociatia intra in contact in mod direct si frecvent.

Suntem eficienti si prompti si va putem ajuta cu personal calificat in domeniul instalatiilor, fie ca vorbim despre electricieni sau instalatori sanitari. De asemenea, putem veni oricand cu recomandari serioase si sigure in ceea ce priveste lucrarile de renovare, astfel incat costurile sa fie reduse, iar calitatea sa fie ridicata. Pentru noi conteaza confortul si siguranta dumneavoastra si de aceea oferim pachete complete de administrare imobile Constanta care sa acopere toata gama de necesitati la nivel de gestionare si administrare a unui bloc.  

Ce va ofera un serviciu specializat oferit de firma administrare imobile?

Situatiile in administrarea imobilelor difera de la caz la caz. Fie ca vorbim despre proprietari de locuinte, locatari, care nu doresc sa se ocupe de imobilele lor, sau despre locatari care dau in exploatare anumite spatii, de dezvoltatori sau proprietari de spatii, toate aceste situatii au un numitor comun: administrarea. Pentru ca aceasta activitate cere timp, externalizarea pare a fi cea mai buna solutie, deoarece profesionistii in acest domeniu, mai exact o firma administrare bloc ofera:

– stabilitate la nivel de incasari si pret, transparenta si corectitudine

– siguranta la nivel de verificare a imobilelor, a starii platilor si a datoriilor

– relatii si contacte in ceea ce priveste lucrarile uzuale de intretinere sau renovare (curatenie, servicii DDD, lucrari de amenajari interioare si exterioare, etc.)

– o comunicare eficienta la nivel administrativ, atat intre administratie si locatari, cat si la nivel de administratie si proprietar

Daca in imobilele pe care le avem in vedere exista locuinte care urmeaza a fi inchiriate, noi va putem ajuta cu inchirierea acestora, ocupandu-ne de procesul de selectie, de colectare a chiriilor si de verificarea constanta a platilor astfel incat surpizele sa nu apara de-a lungul timpului. 

Ne ocupam indeaproape de verificarea situatiei imobilului, iar acest lucru inseamna vizite regulate pentru a verifica problemele sau situatiile care necesita management specializat, sau doar verificarea la nivel de integritate a imobilului. Ne ocupam de situatiile cu persoanele rau-platnice, incercand sa stabilim impreuna cu acestia un plan eficient de plata, astfel incat restul locatarilor sa nu fie afectati. 

Cum trebuie sa alegi firma de administrare imobile?

O firma administrare imobile Constanta trebuie mai inainte de orice sa iti ofere siguranta de a beneficia de servicii de calitate, sigure si corecte, deoarece relatiile intre profesionisti si clienti sunt foarte importante. Portofoliul de clienti, dar si capacitatea de a oferi o multitudine de servicii conexe, care sa ajute locatarii, plus un pret bun, raportat la acestea avantaje, transforma o firma administrare imobile intr-un veritabil partener de incredere care sa gestioneze imobilele si nevoile locatarilor acestora. 

Daca aveti nevoie de un serviciu profesional, specializat, ce tine de administrarea imobilelor, atunci noi va stam la dispozitie. Va asiguram de seriozitate, transparenta si proactivitate, pentru a va usura munca. Nu-ti irosi timpul, externalizeaza acum serviciul catre o firma administrare bloc!

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!

Multumesc domnilor pentru schimbarea facuta, sa o tineti tot asa.

Radu C., presedinte bloc, Constanta

Pentru cei ce doresc sa scape de durerile de cap si proasta organizare. Recomand!

Ionescu A., cenzor, Constanta

Aveam nevoie de infiintarea urgenta a unei asociatii pentru a primi in folosinta liftul. Fiind un bloc nou in Mamaia si cu putini locatari, dansii au preluat si atributiile altor persoane. Multumim si succes!

Rodica T., proprietar, Mamaia Constanta