Dezinsectia este actiunea de curatare si igienizare a spatiilor, ce vizeaza eliminarea insectelor ce pot afecta sau perturba activitatea umana, sau pur si simplu calitatea vietii. Insectele se pot inmulti cu repeziciune si este de retinut faptul ca unele dintre ele pot transmite boli, tocmai din cauza mediului nesanatos in care isi fac locasuri. Adevarul e ca unele insecte pot fi eliminate cu usurinta, in vreme ce altele pot pune cu adevarat probleme, mai ales prin prisma repeziciunii cu care se inmultesc si isi dezvolta coloniile.

Deratizare
Dezinsectie
Dezinfectie

StayClean – O firma dezinsectie Constanta care te scapa de insecte

Pentru noi este important sa iti oferim un mediu curat si sanatos si de aceea ne indreptam atentia catre solutiile cele mai potrivite care sa te ajute in lupta cu insectele. Intelegem cat este de dificil sa realizezi o dezinsectie in regie proprie si de aceea incercam sa oferim gratuit sfaturi si recomandari care sa reprezinte adevarate solutii pentru a va bucura de spatii curate.

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!

Cand se efectueaza serviciile de dezinsectie Constanta?

Dezinsectia este necesara pe tot parcursula anului, cu recurenta, dar in mod particular in lunile calduroase, atunci cand practic este sezonul in care insectele prind viata. Este nevoie sa aveti in vedere un plan prin care cel putin o data pe luna sa aveti in vedere efectuarea unei astfel de interventii, pentru a preintampina aparitia insectelor si a daunatorilor. Din acest punct noi va putem ajuta, deoarece va stam la dispozitie cu experienta noastra si cu solutiile noastre, ajutandu-va sa construiti cel mai bun grafic de organizare pe segmentul de dezinsectie.

Periodicitate operatiuni servicii deratizare

Domeniu activitate Dezinsectia
Alimentar De cate ori este nevoie, dar nu la un interval mai mare mai de 30 de zile
Non-Alimentar Cel putin o data la 3 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Domeniu activitate Deratizarea
Alimentar Cel putin o data la 3 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Non-Alimentar Cel putin o data la 6 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Autoritati de control
Directia Sanitar Veterinara (DSV)

-Directia de Sanatate Publica (DSP)

-Protectia Consumatorului

-Primaria

-Politia

Servicii dezinsectie Constanta- ori de cate ori e nevoie de servicii profesionale

Dezinsectia este o operatiune care va ajuta sa scapati de insecte, insa aceasta trebuie facuta cu recurenta, pentru a opri raspandirea focarelor. Este important de stiut faptul ca insectele au un ciclu de dezvoltare foarte rapid, iar stingerea unui focar nu garanteaza faptul ca inmultirea lor este stopata. Din acest motiv legislatia ne recomanda sa realizam dezinsectia la intervale repetate, in special in perioada verii sau ori de cate ori este necesara interventia.

StayClean – firma dezinsectie Constanta, deserveste servicii in:

– spatii comerciale, malluri, restaurante
– spatii de birouri, parcari
– locuinte individuale, vile sau ansambluri rezidentiale, subsoluri si demisoluri
– institutii publice

dezinsectie constanta

Dezinsectie Constanta- profilactic si la nevoie

Pentru ca noi intelegem nevoia dumneavoastra de a beneficia de spatii curate, realizam aceste servicii dezinsectie Constanta si profilactic, preventiv, pentru a limita riscurile aparitiei insectelor. Folosim in acest sens, atunci cand vorbim de inte capcane speciale pentru gandaci, non-toxice, fara miros sau parfum, pe baza de gel, realizate din carton si impregnate cu feromoni sexuali pentru atragerea gandacilor, in special a celor de bucatarie.

Folosim insecticide din grupele III si IV, adica pe cele mai putin toxice, insa care au un randament foarte bun. Pentru ca ne gandim la sanatatea ta si a celor din jurul tau, acordam o atentie sporita substantelor folosite. Intelegem nevoia de siguranta, si de aceea ne asiguram ca lucram inspre binele tau.

Preturi dezinsectie Constanta

Stabilirea preturilor pentru serviciile de dezinsectie Constanta are la baza cateva criterii importante, pe care le avem in vedere atunci cand ne structuram oferta:

– suprafata pe care este nevoie sa intervenim, deoarece astfel putem estima volumul de munca si de materiale
– gradul de infestare al suprafetelor
– tipul daunatorilor si implicit complexitatea serviciilor
– frecventa interventiilor (puteti solicita evaluarea GRATUIT)
– consumul de substante folosite pentru dezinsectie
– interventiile in regim de urgenta

Tratam in mod profesionist fiecare interventie si ne straduim sa oferim cele mai bune rezultate. Pentru ca suntem orientati catre client, ne place sa stim ca ceea ce facem este bine facut si ca fiecare beneficiar este multumit. Suntem proactivi si cautam solutii, explicam pe indelete informatiile si etapele de lucru si punem planul in aplicare, cu masurile si operatiunile stabilite.

Suntem dornici sa lasam o impresie cat mai buna! Daca nu sunteti multumiti de interventia noastra in ceea ce priveste serviciile de dezinsectie*, va oferim o operatiune GRATUITA 100% din partea noastra!

dezinsectie constanta

De ce au devenit asa rezistenti gandacii de bucatarie si de ce aveti nevoie de ajutorul profesionistilor?

Atunci cand suntem solicitati pentru servicii dezinsectie Constanta, cel mai adesea ne confruntam cu problema aparitiei gandacilor de bucatarie. Acestia sunt cunoscuti pentru felul rapid in care se inmultesc si pentru faptul ca eliminarea lor necesita interventii recurente (interventiile se fac punctual dupa evaluare si mai apoi la fiecare 10-20 de zile, pentru a acoperi perioadele de incubatie).

Gandacii de bucatarie au o capacitate uimitoare de a se adapta chiar si la cele mai dificile conditii, fiind capabili sa se reproduca foarte rapid (circa 50 de pui intr-un ciclu de reproducere cu durata de trei luni). Practic, o buna parte a generatiei noi rezultate ar putea dezvolta o rezistenta la substantele folosite in cadrul dezinsectiei, iar de aici rezulta necesitatea de a elimina in totalitate cuiburile si ouale gandacilor, pentru a nu crea astfel o bresa in rezultatele dezinsectiei.

Serviciile noastre de dezinsectie Constanta au in vedere starpirea cu rapiditate a acestor daunatori si va ofera GRATUIT o evaluare a situatiei in vederea gasirii celor mai convenabile solutii. Este important ca fiecare focar sa fie gasit si eliminat, deoarece adesea este usor ca in regie proprie sa treceti cu vederea potentiale pericole. Gandacii de bucatarie, spre exemplu, se pot ascunde in cele mai neasteptate locuri, de la cofraje de oua, la prize, ansambluri de mobilier, sau alte locuri calduroase si intunecoase, propice dezvoltarii unui nou cuib.

Te-ar mai putea interesa:

Deratizare – eliminarea rozatoarelor (soareci si sobolani)

Despre serviciile de control al daunatorilor pe wikipedia (in limba engleza).

Nu astepta problemele sa apara si nu lasa ca insectele si daunatorii sa iti afecteze mediul in care traiesti sau iti desfasori activitate. Cheama-ne acum pentru o evaluare GRATUITA si hai sa stabilim un plan de dezinsectie care sa te ajute sa te protejezi pe tine si pe cei dragi!

*se face referire doar la operatiunea de dezinsectie

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!