NOU! Dezinfectie COVID19 !!!

Virusurile si bacteriile, dar si fungii, constituie o amenintare tacuta, nevazuta, la tot pasul, o amenintare pe care adesea uitam sa o avem in vedere sau de care ne amintim prea tarziu. Dezinfectia trebuie realizata cu o oarecare periodicitate pentru a putea asigura rezultate optime, iar in unele cazuri este nevoie sa fie facuta zilnic. Dezinfectia vizeaza decontaminarea suprafetelor in sensul de a distruge atat microbii de pe diferite suprafete, cat si pe cei din aer sau de pe tegumente.

Deratizare
Dezinsectie
Dezinfectie

Servicii dezinfectie Constanta – Covid19

Pentru noi conteaza foarte mult serviciile pe care le oferim clientilor si de aceea oferim o gama ampla de servicii profesionale de dezinfectie Constanta, care sa se plieze cat mai bine pe nevoile acestora. Astfel, sub categoria dezinfectie Constanta noi efectuam acest serviciu prin urmatoarele metode: dezinfectie prin nebulizare si dezinfectie prin pulverizare.

Folosim in oricare din variante substante aprobate de catre Ministerul Sanatatii, protejandu-va astfel pe dumneavoastra, pe cei dragi si bunurile pe care le detineti. Folosim la nevoie substante virucide (comoara virusul Sars-Cov-2) si suntem proactivi, propunandu-va solutii adaptate in functie de problemele intampinate. Substantele folosite au actiune asupra unui numar mare de virusuri si bacterii si chiar asupra fungilor (inclusiv Covid19).

dezinfectie constanta

Dezinfectie prin nebulizare

(recomandat pentru Covid19)

Nebulizarea sau dezinfectia prin nebulizare foloseste asa numita ”ceata rece„, care se distribuie in atmosfera cu ajutorul unui aparat numit nebulizator. Principiul de functionare este similar aparatelor de nebulizare pentru aerosoli, cu diferenta ca aparatul distribuie particulele nebulizate (particule cu dimensiuni foarte mici) in exterior, pentru a dezinfecta aerul si suprafetele.

Dezinfectie prin pulverizare

(recomandat pentru virusuri nu foarte rezistente)

Pulverizarea foloseste echipamente de tipul pompelor de joasa presiune sau inalta presiune, care distribuie particule de dimensiuni mai mari pe suprafetele pe care se realizeaza dezinfectia.

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!

Servicii dezinfectie Constanta- cand si unde o realizam?

Dezinfectia este un proces de igienizare ce trebuie facut cu o anumita periodicitate. In anumite perioade (cum ar fi spre exemplu toamna) virusurile apar cu precadere peste tot, mai ales daca vorbim despre spatii cu un nivel inalt de trafic. Noi oferim servicii profesionale DDD, incluzand aici si servicii dezinfectie Constanta (inclusiv pentru noul coronavirus Sars-Cov-2) la cerere, oricand este nevoie, programand operatiunile in functie de orarul dumneavoastra.

Ne adresam cu servicii profesionale de dezinfectie Constanta urmatoarelor institutii:
– scoli, gradinite, crese, din mediul public sau privat
– unitati administrative si institutii publice
– restaurante, hoteluri
– spatii comerciale, magazine, birouri
– spitale sau institutii cu profil medical (cabinete dentare, clinici, etc. )

Serviciile noastre de dezinfectie Constanta se adreseaza si segmentului ce tine de mijloace de transport si in general se aplica in cazul oricarei institutii, folosind in acest sens dezinfectarea umeda cu substante aprobate de Ministerul Sanatatii.

Dezinfectia ar trebui sa se faca cat mai des, mai ales avand in vedere capacitatea virusurilor si a bacteriilor de a se dezvolta si replica. Se recomanda astfel ca zilnic sa se realizeze dezinfectia la nivelul tuturor obiectelor atinse frecvent, cum ar fi: pavimente, clante, usi, butoane de lift, manere de lift, mana curenta a balustradei, tastaturi de calculator, telefoane, obiecte de uz comun in birouri, robinete, chiuvete, lavoare, pisoare, bideu sau cazi de dus. Intr-un mod ideal, dezinfectia acestor suprafete ar trebui facuta de mai multe ori pe zi, mai ales avand in vedere contextul actual de raspandire al virusilor moderni. O discutie interesanta vizeaza rezultatele pe care ofera lampa UV folosita impotriva virusilor si a bacteriilor, despre care discutam separat.

Dezinfectia profesionala pe care noi o realizam este superioara chiar si folosirii tunelului dezinfectant, deoarece acesta din urma afecteaza tegumentele, in vreme ce substantele pe care noi le folosim pentru dezinfectie Constanta nu afecteaza in mod negativ organismul uman.

Putem dezinfecta eficient cu lampa UV

Lampa UV este intens promovata ca fiind o adevarat metoda prin care poti scapa de virusi si bacterii. Pusa in balanta alaturii de servicii profesionale de dezinfectie Constanta, vom constata faptul ca lampa UV nu are acelasi randament, ci unul cu mult mai scazut, insa unul care costa cu mult mai mult.

Pe scurt, lampa UV are urmatoarele dezavantaje:

– necesita timp indelungat de folosire pe fiecare suprafata, pentru a obtine un minim de rezultate. Este nevoie de circa 5-10 minute de mentinere a lampii pe fiecare suprafata IN PARTE, ceea ce inseamna un consum foarte mare de timp si energie
– rezultatele sunt net inferioare unor servicii DDD, cu dezinfectie inclusa in pachet.
– lampa este un produs care poate deranja, irita sau afecta retina, deoarece lumina puternica a lampii este echivalentul privitului in bataia directa a soarelui pentru cateva minute. Arsurile de acest tip pot afecta vederea, drept pentru care lampa UV nu este o alternativa foarte buna la o dezinfectie eficienta, facuta in mod profesional.

FOARTE IMPORTANT! Lampa UV nu se utilizeaza pentru dezinfectarea tegumentelor, a pielii, deoarece poate provoca arsuri grave. Alternativa cea mai sigura o reprezinta gama de servicii DDD.

dezinfectie constanta nebulizare

Servicii dezinfectie Constanta – special pentru gradinite si alte spatii de invatamant

Gama noastra de servicii de dezinfectie Constanta se adreseaza atat sectorului public, cat si privat si putem oferi pachete complete de servicii DDD acolo unde este necesar. Intervenim rapid si sigur in institutiile in care exista riscul contaminarii, cum ar fi in cazul gradinitelor sau scolilor. Intelegem nevoia parintilor si a dascalilor de a sti ca generatiile tinere si nu numai se afla in medii curate si igienizate si de aceea aducem solutiile de dezinfectare in aceste institutii. Intelegem faptul ca virusurile au o transmitere rapida (exemplu: Covid19, scarlatina, virus gripal sau alte boli cu transmitere prin picaturi de saliva) si de aceea suntem pregatiti sa intervenim oricand, oferind garantia unui lucru bine facut.

De retinut!

Nicio alta metoda de dezinfectie nu va fi la fel ca dezinfectia profesionala. Desi servetelele dezinfectante, antibacteriene, substantele biocide sau alcoolul cu concentratie de 70% pot ucide virusurile, exista oricand riscul recontaminarii cu celelalte suprafete pe care le atingem, pe care nu le-am dezinfectat in prealabil. Serviciul de dezinfectie Constanta pe care il oferim este un serviciu complex si complet, realizat in mod profesional, cu substante profesionale, care face parte din gama serviciilor DDD special gandite pentru siguranta clientilor nostri.

Nu lasati virusii sa va afecteze viata si nici sa va dicteze elul in care ar trebui sa traiti. Apelati la serviciile noastre de dezinfectie pentru a beneficia de suprafete curate si de spatii igienizate, care sa va ofere siguranta in ceea ce priveste sanatatea. Alegeti inspirat- alegeti servicii profesionale DDD Constanta de la Stay- Clean!

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!