Problema rozatoarelor devine din ce in ce mai acuta, mai ales pe fondul dezvoltarii si a modernizarii oraselor, a cresterii populatiei si a extinderii unor anumite sectoare economice, cum ar fi restaurantele, fast-food-urile si terasele. Din nefericire nici serviciile de salubritate nu reusesc sa elimine complet aceasta problema, drept pentru care serviciile profesionale DDD incep sa devina indispensabile. Din acest motiv StayClean – firma deratizare Constanta pe care il oferim se axeaza punctual pe exterminarea soarecilor si a sobolanilor, reducand astfel pericolul reaparitiei acestora, iar prin serviciile DDD dedicate ne straduim sa transformam fiecare spatiu in unul curat, lipsit de daunatori, perfect igienizat.

Deratizare
Dezinsectie
Dezinfectie

De ce este nevoie de interventia unei firme deratizare Constanta pentru indepartarea rozatoarelor?

Soarecii si sobolanii reprezinta un adevarat pericol si nu doar pentru ca ne temem de ei. Dincolo de faptul ca sunt daunatori impunatori prin marime, ei mai sunt si purtatori (si transmitatori) de boli pe care le putem evita cu usurinta datorita deratizarii (servicii DDD). Poate ca in prima faza ei pot parea inofensivi, insa soarecii si sobolanii pot transmite meningita si Hantavirusul, sau boli asociate, derivate din acestea. In unele cazuri, muscaturile de sobolani pot produce suprainfectari ce pot necesita tratament de specialitate si supraveghere medicala. Si atunci, de ce sa nu evitam aceste pericole? Noi am gandit acest serviciu de deratizare Constanta astfel incat sa vina in ajutorul dumneavoastra, scapandu-va de grija rozatoarelor, fara a depune prea mari eforturi in acest sens.

Periodicitate operatiuni servicii deratizare

Domeniu activitate Dezinsectia
Alimentar De cate ori este nevoie, dar nu la un interval mai mare mai de 30 de zile
Non-Alimentar Cel putin o data la 3 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Domeniu activitate Deratizarea
Alimentar Cel putin o data la 3 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Non-Alimentar Cel putin o data la 6 luni
(sau de cate ori este nevoie)
Autoritati de control
Directia Sanitar Veterinara (DSV)

-Directia de Sanatate Publica (DSP)

-Protectia Consumatorului

-Primaria

-Politia

Cauti deratizare pret sau cat costa un serviciu deratizare Constanta?

Noi stim ca in general clientii cauta firmele de deratizare dupa sintagme de genul deratizare pret sau cat costa o deratizare Constanta, insa pentru noi mai important este modul in care sunt realizate aceste lucrari. Soarecii si sobolanii sunt foarte isteti, daca ne este permis sa spunem asta si pot pune probleme serioase daca va hotarati sa apelati la firme de deratizare care nu pun pret pe seriozitate si rezultate. O firma deratizare Constanta nu se alege doar dupa pret ci si in functie de orientare catre client, catre nevoile si doleantele sale. O firma serioasa de deratizare va lucra mereu pe baza de contract, va avea in vedere gradul de satisfactie al clientului si va efectua inspectiile necesare pentru a se asigura de rezultate. Da, noi putem face asta prin serviciul nostru de deratizare Constanta.
Your Content Goes Here

Pot face deratizare soareci in regie proprie sau e mai bine sa apelez la servicii deratizare Constanta?

Este important de retinut faptul ca pe langa a apela la firme fantoma de dezinsectie, nici deratizarea in regie proprie nu este indicata, deoarece rozatoarele au capacitatea de a fugi de capcanele puse sau de substantele folosite, refugiindu-se adesea in spatiile primitoare adiacente locatiei in care se efectueaza deratizarea. Cel mai adesea soarecii si sobolanii se refugiaza in subsoluri, demisoluri, restaurante si fast-food- uri, in depozite sau alte spatii de stocare. Apoi, in urma formarii coloniei, ei se pot reintoarce in locatia in care ati facut deratizarea, pentru a reincepe un nou ciclu de colonizare, caz in care deratizarea in regie proprie da gres. Asadar nu este indicat sa recurgeti la deratizare soareci sau deratizare sobolani in regie proprie, ci este indicat sa apelati la o firma deratizare Constanta, specializata in servicii DDD, precum Stay-Clean.

Este nevoie de o firma deratizare Constanta care sa inteleaga aceste aspecte si care sa va ofere un sprijin, un ajutor in ceea ce priveste aceasta problema. Experienta ne-a facut sa intelegem ca lupta cu rozatoarele nu este una usoara si ca pentru aceasta este indicat sa folosesti produse de calitate, care sa nu afecteze omul sau animalele domestice si care sa dea rezultatele scontate. Da, uneori trebuie sa scoatem si artileria grea, insa trebuie sa intelegem faptul ca soarecii si sobolanii, rozatoarele acestea chiar sunt periculoase.

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!

Servicii deratizare Constanta – oferta Stay-Clean

Inainte de a incepe propriu-zis procesul de deratizare este necesar sa realizam o inspectie a locatiei pentru a evalua situatia in mod concret. In urma evaluarii se poate stabili un plan concret de deratizare, care sa includa identificarea si extinctia focarelor, tipurile de capcane folosite, in functie de anumiti factori foarte importanti si aprecierea rezultatelor.
Noi folosim capcane pentru deratizare in functie de tipul spatiilor, dar si de nivelul de accesibilitate umana. Astfel, in zonele in care activitatea umana este restransa sau chiar inexistenta, putem folosi capcane electrice sau mecanice, sau substante cu un grad mai mare de eficienta. Acolo unde insa, din considerente de activitate este necesar sa folosim capcane cu lipici, acestea sunt amplasate astfel incat sa nu influenteze in mod negativ procesele zilnice ale oamenilor sau animalelor.

Deratizare Constanta- Stiati ca?

* Soarecii si sobolanii sunt necrofagi si oricat ar parea de ciudat, sunt canibali. Acest lucru inseamna ca otrava va functiona foarte bine in cazul lor deoarece animalul mort va fi mancat de catre celelalte rozatoare.
* Rozatoarele sunt foarte bune inotatoare, drept pentru care pot circula si prin conductele de apa.
* Vara rozatoarele petrec foarte mult timp afara, in mediul exterior, iar iarna se ascund in imobile, cautand caldura.
* Rozatoarele comunica intre ele prin sunete imperceptibile pentru urechea umana.
* Soarecii mananca de aproximativ 20-25 de ori pe zi. De aici intelegem necesitatea de a se ascunde adesea in spatii de depozitare, subsoluri, in restaurante sau spatii de depozitare a gunoiului menajer.
* Igienizarea municipala poate adesea sa determine rozatoarele sa fuga si sa se refugieze din parcuri sau din spatiile publice, chiar in zona birourilor sau locuintelor dumneavoastra. Din acest motiv deratizarea locala poate ajuta chiar si in scop preventiv.

De ce este gresita expresia “deratizare gandaci” sau “deratizare plosnite”?

Deratizarea face referire la exterminarea rozatoarelor, iar aceste sunt fara indoiala soarecii si sobolanii. Nu putem face referire la exprimarea de tip deratizare gandaci sau deratizare plosnite, pentru ca aceste sunt de fapt insecte, drept pentru care exterminarea lor se va numi dezinsectie. Atentie insa, acest procedeu nu trebuie confundat cu operatiunea de dezinfectie, cea care de altfel inseamna curatarea si igienizarea spatiilor, impotriva microbilor, a bacteriilor sau a virusurilor. Deratizarea vizeaza strict sobolanii si soarecii, dezinsectia vizeaza insectele, iar dezinfectarea vizeaza virusii, microbii, bacteriile si alte microorganisme. Pe scurt, servicii DDD dedicate: dezinfectie, deratizare, dezinsectie.

Reteta noastra Stay Clean deratizare Constanta: capcane + otrava pentru soareci = imobile curate si fara rozatoare.

Asadar, oferim servicii deratizare Constanta, ceea ce inseamna ca venim de hac rozatoarelor, adica soarecilor si sobolanilor astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu lipsit de daunatori.

Aveti probleme cu soarecii si sobolanii? Nu reusiti sa scapati de acestia, iar interventiile de pana acum au dat gres? Apelati la StayClean – firma deratizare Constanta sau alegeti pachetul de servicii DDD pentru a beneficia de un lucru bine facut!

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!