Cauti „curatenie spatii comerciale constanta”? Ai gasit ce cautai!

Spatiile comerciale sunt o adevarata oaza de desfatare pentru timpul nostru liber, iar ele ofera intr-un singur loc o diversitate de locuri de agrement. Dezvoltarea continua a spatiilor comerciale ne ofera astfel posibilitatea de a ne petrece timpul liber intr-o cafenea, la cinematograf, in sali de jocuri, magazine sau spatii de tip restaurant. Vorbim asadar despre centre comerciale cum ar fi mall-urile, acolo unde nivelul de trafic este foarte mare, iar cerintele de curatenie si igiena sunt direct proportionale.

Serviciul de curatenie spatii comerciale Constanta oferit de StayClean este amplu si include mai multe etape, punandu-se accent in special pe curatarea si dezinfectarea spatiilor foarte frecventate. Este astfel nevoie de o echipa flexibila, care sa inteleaga provocarile pe care aceste lucrari le aduc in discutie.

curatenie spatii comerciale constanta

O firma de curatenie spatii comerciale este solutia prezentului

Spatiile comerciale se vor dezvolta din ce in ce mai mult in urmatorii ani, iar acest lucru va impune si necesitatea de a apela la o firma curatenie. Stay-Clean intelege aceste nevoi si ofera o gama ampla de servicii, la preturi rezonabile, tocmai pentru a fi un sprijin si un parnetener de nadejde de-a lungul timpului.

Seviciile noastre de curatenie spatii comerciale Constanta presupun:

– curatenie pardoseli si igienizare, in functie de tipul acestora
– spalare geamuri si suprafete din sticla sau inlocuitori, cu produse speciale, pentru protectie
– curatare lambriuri, scari interioare sau exterioare si suprafete de podea, acolo unde e cazul
– curatarea accesoriilor de uz comun (intrerupatoare, clante, manere, etc.)
– spalare tocariei si a pervazurilor
– sters vitrine
– curatarea de praf a corpurilor de iluminat
– curatarea canapelelor
– aspirarea suprafetelor
Aceste servicii de curatenie pot fi completate la cerere si de actiuni optionale, acest lucru discutandu-se in functie de evaluare si de dorintele beneficiarului (spalat geamuri, sters vitrine, sters corpurile de iluminat, etc).

Te-ar mai putea interesa:

servicii dezinfectie (virusi si bacterii)
servicii dezinsectie (gandaci, insecte taratoare si zburatoare)
servicii deratizare (soareci, sobolani, rozatoare)

Folosim pentru realizarea acestor servicii de curatenie spatii comerciale Constanta echipamente si dispozitive profesionale, precum aspiratoare cu injectie-extractie sau aparate profesionale pentru curatarea pardoselilor, aspiratoare pentru geamuri si nu in ultimul rand, personalul instruit si calificat care sa opereze aceasta aparatura in scopul realizarii unei curatenii impecabile. De asemenea, curatarea se face cu ajutorul solutiilor de curatare si a dezinfectantilor profesionali, spatiile comerciale curatate fiind astfel dezinfectate, gata pentru a fi oricand exploatate.

Aveti nevoie de o oferta personalizata de servicii de curatenie? Va asteptam sa ne contactati in vederea unei evaluari prin care sa stabilim necesarul de lucrari, astfel incat orice magazin, centru comercial sau orice tip de spatiu sa poata fi curatat rapid si eficient de catre o echipa profesionista!

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!