De cele mai multe ori avem incredere sa utilizam spatiile comune cu care interactionam zilnic. Cat de curata este o scara de bloc? Dar usa liftului? Dar mana curenta sau balustradele? Femeia de serviciu de cate ori curata intr-o saptamana? Oare si dezinfecteaza suprafetele? Dar interfonul oare cine il curata?

Stay-Clean va ofera servicii eficiente de curatenie scari de bloc Constanta

Noi credem ca scarile de bloc ar trebui sa fie ingrijite, curatate si dezinfectate regulat, cu foarte mare atentie, deoarece spatiile acestea sunt comune si sunt utilizate de un numar mare de persoane, fie ca sunt tineri, copii sau batrani. Din acest motiv noi venim in sprijinul dumneavoastra – asociatii de proprietari- pentru a oferii servicii de calitate pentru dezinfectie si curatenie scari de bloc Constanta.

De ce sa alegeti serviciile de curatenie scari de bloc Constanta de la Stay- Clean?

In general asociatiile de proprietari prefera sa gaseasca o femeie de serviciu de incredere care sa se ocupe de scarile de bloc alocate. Totusi, este cunoscut deja faptul ca forta de munca a scazut dramatic in ultimii ani si ca pretentiile celor care inca lucreaza sunt destul de mari. Spre exemplu, unele dintre problemele cu care se confrunta asociatiile de proprietari se refera la calitatea curateniei (spre exemplu se spala o intreaga scara de bloc cu aceeasi apa, fara a se dezinfecta suprafetele, sau nu sunt realizate operatiunile uzuale de curatare, etc.), la conditii impuse de catre personalul de curatenie cu privire la sarcinile de serviciu (spre exemplu nu se realizeaza maturarea scarii, sau strangerea gunoiului de pe etaje) sau chiar prezentarea la serviciu in perioadele stabilite.

Noi incercam cu fiecare contract incheiat cu asociatiile de proprietari sa readucem curatenia si igiena acolo unde ii este locul. Din acest motiv oferim servicii de calitate, realizate de personal instruit, a carui unic scop este acela de a curata si dezinfecta spatiile care le sunt alocate. Folosim substante care nu produc alergii, dar care au capacitatea de a curata si de a igieniza, pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de un mediu cat mai curat.

Te-ar mai putea interesa:

servicii dezinfectie (virusi si bacterii)
servicii dezinsectie (gandaci, insecte taratoare si zburatoare)
servicii deratizare (soareci, sobolani, rozatoare)

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!

curatenie scari de bloc constanta

Oferim servicii de curatenie scari de bloc Constanta pentru urmatoarele categorii:

– curatenie asociatii de proprietari – scari de bloc

– curatenie blocuri si ansambluri rezidentiale

Avantajele utilizarii serviciilor noastre:

Eficienta. Pentru ca lucram in baza unui contract si a unui orar de respectat, lucrarile se executa in conformitate cu acesta, reusind sa finalizam operatiunile in timp util.

Siguranta. Curatam si dezinfectam suprafetele, utilizand produse speciale, care sa asigure un mediu curat.

Responsabilitate. Tratam fiecare lucrare ca pe propriul nostru spatiu pe care il impartim cu cei din jurul nostru si suntem responsabili in ceea ce priveste realizarea si mentinerea curateniei.

Preturi mici. Suntem prezenti la datorie si elaboram oferte avantajoase pentru asociatiile de locatari, potrivite pentru orice buget. In plus costurile pentru contractarea serviciilor de curatenie in scari de bloc ale unei firme de curatenie este cu mult mai mic decat plata lunara a unei singure persoane desemnate cu curatenia.

Serviciul de curatenie scari de bloc Constanta pe care il oferim cuprinde:

– curatarea si igienizare balustradelor interioare si exterioare, plus mana curenta
– curatarea si igienizarea interfonului/ video-interfonului
– curatarea si igienizarea usii de acces in scara de bloc
– curatarea si igienizarea pardoselilor
– curatarea si igienizarea liftului, cu accesoriile sale
– curatarea si igienizarea spatiilor cu acces comun, de tipul boxelor deschise
– curatarea si igienizarea scarilor (treapta-contratreapta)
– curatenie si igienizare suprafete vitrate (geamuri, plus pervaze aferente casei scarilor)

curatenie scari de bloc constanta

Parteneriate firma curatenie – asociatii de propietari Constanta

Dincolo de a fi o firma de curatenie scari de bloc, noi oferim de asemenea si serviciul de plasare a fortei de munca, prin contractarea unei persoane din cadrul personalului nostru care sa se ocupe de curatenie in scari de bloc (femeie de serviciu). Daca doriti sa externalizati serviciul de curatenie, va stam la dispozitie cu personal calificat si instruit, care sa se ocupe de curatenie in scari de bloc.

De asemenea, suntem in cautare permanenta de personal pentru curatenie, asa ca va invitam sa ne contactati daca doriti sa lucrati intr-un mediu profesional si sigur.

Fie ca reprezentati o asociatie de proprietari, sau fie ca sunteti doar un locatar care isi doreste sa se bucure de curatenie in scara blocului in care locuieste, un lucru este sigur: curatenia si mai ales dezinfectia reprezinta constantele prezentului nostru. Lasati aceste griji in sarcina noastra si bucurati-va de spatii curate si igienizate pentru o viata sanatoasa!

Contactati-ne!

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!