Sejururile la malul marii sunt oricand binevenite si sunt un motiv de relaxare si placere. Totusi, cheia pentru un sejur linistit nu este doar mancarea buna, muzica si valurile marii, ci si felul in care arata locul care te gazduieste. Curatenia este foarte importanta, mai ales in domeniul serviciilor de cazare de tip Airbnb, Booking sau altele similare. Din acest motiv, Stay-Clean va ofera servicii de curatenie unitatilor inchiriate in Mamaia si Mamaia Nord, practic zonele cele mai vizitate ale litoralului romanesc. 

De ce sa alegeti serviciul de curatenie regim hotelier in Constanta si Mamaia pentru unitatile de inchiriat?

– Scapati de grija mentenantei zilnice a apartamentelor, a camerelor pensiunilor, a hotelurilor sau a vilelor, contractand un serviciu complet de curatenie

– Va bucurati de profesionalism si eficienta, care se vor traduce prin gradul de multumire al clientilor, din punct de vedere al serviciilor de curatenie. Bai, lenjerii, prosoape curate si spatii igienizate? Meritele in acest sens va vor fi recunoscute daca apelati la Stay-Clean.

– Eficientizati costurile beneficiind de o oferta personalizata, in functie de cerintele locatiei dumneavoastra

Care sunt avantajele serviciului de cleaning pentru turisti?

– Va bucurati de un sejur reusit, intr-un mediu curat, dezinfectat si igienizat.

– Va bucurati de ideea ca cineva iti poarta in permanenta de grija, pentru ca starea ta de sanatate sa fie perfecta. Ne ocupam de schimbarea prosoapelor, a lenjeriilor, de curatarea camerelor si de aerisirea acestora.

– Gata cu grijile in ceea ce priveste starea imobilului, starea camerelor sau a dependintelor. Noi ne ocupam de verificarea acestor aspecte pentru ca tu sa fii multumit.

 

Care sunt avantajele serviciului de curatenie regim hotelier pentru propietarii apartamentelor de inchiriat?

– Recenzii foarte bune lasate pe site-urile de genul AirbBNB, Booking, Google, etc.

– Garantia profesionalismului comparativ cu serviciile furnizate de o persoana fizica

– Garantia ca nu „dispare” nimic din inventarul locatiei

– Lipsa grijei ca trebuie sa va implicati personal in aceasta activitate

Cauti o firma pentru servicii de curatenie?

Se stie ca majoritatea turistilor au cunoscut deja standardele turismului in afara tarii, de aceea, atunci cand vine vorba despre curatenie, mai ales in cadrul concediilor si a sejururilor cerintele sunt ridicate si noi va venim in ajutor sa le onorati. Indeosebi in timpul sezonului estival curatenia este pusa sub lupa indiferent de domeniu. Adaptati-va rapid si usor la cerintele turistilor in ceea ce priveste curatenia si solicitati-ne o oferta completa de servicii curatenie regim hotelier in Constanta si Mamaia.

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!