Ti-ai propus sa faci o curatenie generala in casa ta, insa nu iti mai ajunge timpul? Intelegem perfect situatia si de aceea venim in intampinarea ta cu servicii de curatenie la domiciliu Constanta care sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivul vizat. Suntem o echipa care lucreaza eficient si rapid, pentru a-ti reda tie timpul liber, dar si curatenia si igiena de care ai atata nevoie. Pe scurt, iti oferim un mediu sigur in care sa te poti bucura alaturi de cei dragi, avand garantia ca sanatatea voastra este pe maini bune.

Servicii de curatenie la domiciliu

Iti oferim libertatea de a alege serviciul dorit in functie de nevoile tale, dar si de bugetul tau. Ne ocupam temeinic de tot ceea ce inseamna curatenie la domiciliu Constanta si de aceea am structurat urmatoarele pachete de servicii de curatenie, care sa acopere cat mai bine nevoile tale:

CURATENIE DE INTRETINERE.

Ne ocupam de curatenia de mentenanta, ceea ce inseamna ca dupa realizarea curateniei generale, in baza abonamentului propus, ne vom ocupa de pastrarea curateniei si a igienei, la anumite perioade de timp, prestabilite. Acest serviciu inseamna curatarea rapida si eficienta a suprafetelor si obiectelor, dezinfectarea suprafetelor si a obiectelor utilizate frecvent, curatarea pardoselilor (ceramice, lemn sau epoxi), aspirarea prafului (mocheta, covoare), aerisirea incaperilor, spalarea si dezinfectarea spatiilor sanitare (bai, dusuri, cabine de dus, cazi, toalete, etc.), curatarea si dezinfectarea obiectelor electrocasnice, curatarea si dezinfectarea spatiilor aferente bucatariei (dulapuri, blaturi, chiuvete, etc.), debarasarea deseurilor menajere daca este cazul, etc.

CURATENIE GENERALA.

Curatenia generala inseamna ca echipa de curatenie la domiciliu Constanta Stay-Clean se va ocupa de fiecare spatiu al locuintei tale, acordandu-i atentia necesara pentru a-ti oferi in final un spatiu perfect curat si igientizat. Curatenia generala implica: aspirarea prafului de pe toate suprafetele (mocheta, covor, canapea), aspirarea prafului de pe suprafetele aferente locuintei (pardoseli, rafturi, jaluzele), curatarea panzelor de paianjen (daca e cazul), curatarea caloriferelor sau a obiectelor de aer conditionat (stergere, nu igienizare specifica, profesionala!), stergerea de praf a obiectelor de mobilier, a corpurilor de bucatarie sau a elementelor modulare, stergerea pervazurilor si stergerea si igienizarea geamurilor, curatarea profesionala a pardoselilor, in functie de tipul acestora (umed-uscat; parchet, epoxi sau pardoseli ceramice), curatarea exterioara a obiectelor electrocasnice mici si curatarea electrocasnicelor mari la exterior (masina de spalat rufe, masina de spalat vase, uscator de rufe), curatarea elementelor si obiectelor din bai (baterii, lavoare, rostururi gresie si faianta, detartraj lavoare, chiuvete, toalete, cazi, cabine de dus), etc.

CURATENIE CUSTOM

Stay-Clean – curatenie la domiciliu Constanta va ofera posibilitatea de a va alege serviciile dorite, realizand astfel o curatenie personalizata in functie de nevoile de moment. Putem interveni doar pentru anumite segmente de curatenie, sau doar cu anumite actiuni, in functie de solicitarea ta. Poti alege din gama noastra de servicii pe acelea de care ai nevoie si care pot fi realizate in limita a 3-4 ore. Serviciul de curatenie custom oferit de catre Stay-Clean-curatenie la domiciliu Constanta poate contine urmatoarele tipuri de activitati, la alegere: aspirare covoare, canapele, mochete, curatare si igienizare ferestre, curatare calorifere, curatarea la interior a obiectelor electrocasnice, curatarea in interiorul debaralelor sau a dulapurilor, curatarea pardoselilor, curatarea usilor, curatarea obiectelor sanitare, curatarea obiectelor electrice (prize, intrerupatoare), aerisirea incaperilor, etc.

Pentru ca lista de activitati este ampla, te invitam sa ne contactezi pentru a obtine o oferta personalizata, in functie de nevoile tale:

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!

Servicii speciale Stay-Clean

– Curatare mocheta si/ sau covoare
– Curatare canapele, fotolii si/ sau scaune, tapiterii
– Curatare geamuri pe ambele parti, tocarie si pervazuri interior-exterior

Zone acoperite | Stay-Clean | curatenie la domiciliu Constanta

Ne ocupam de curatenie de orice tip in orasul Constanta si in vecinatatile imediat apropiate (pentru zonele limitrofe orasului Constanta se va percepe o taxa de deplasare). Va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea de deplasare a echipelor Stay-Clean.

Tipuri de imobile de care ne putem ocupa:

– Garsoniere, indiferent de tip
– Apartamente cu 1, 2 3 sau 4 camere
– Case cu 1, 2, 3 sau 4 camere
– Vile

Te-ar mai putea interesa:

servicii dezinfectie (virusi si bacterii)
Curatare canapele
Curatare mocheta

Ce trebuie sa faci pentru a ne ajuta?

Pentru a putea eficientiza procesul de curatare si igienizare, va recomandam sa il pregatiti prin facilitarea pe cat posibil a accesului. Eliberati spatiul de lucruri inutile sau voluminoase si incercati pe cat posibil sa asezati lucrurile acolo unde isi au locul, pentru a ne oferi libertate de miscare. Renuntati pe durata procesului de curatare la huse de protectie, la eventuale separatoare de camere (ex: porti pentru bebelusi) sau produse depozitate incorect.

Iti pierzi timpul liber facand mereu curatenie in casa? Recastiga-ti timpul si libertatea apeland la Stay-Clean – Curatenie la domiciliu Constanta!

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!