O petrecere sau un eveniment este intotdeauna un motiv de bucurie, insa ce facem in final in ceea ce priveste curatenia? Ca si acasa, dupa o petrecere raman multe lucruri de facut: de curatat, de strans, de aruncat si de dezinfectat. In general invitatii vin si pleaca, iar ajutoarele nu prea se gasesc. Daca acasa ne permitem sa lasam curatenia pentru a doua zi, in cazul spatiilor care gazduiesc evenimente sau petreceri aceasta exceptie de la regula nu se aplica. Curatenia trebuie efectuata imediat, mai ales ca in general aceste petreceri sau evenimente pot fi cu adevarat o provocatoare din punct de vedere al petelor, al resturilor menajere sau al imaginii de ansamblu.

Pentru curatenie dupa evenimente Constanta, Stay-Clean v-a pregatit o oferta speciala. Ne ocupam de aceste servicii de curatenie post expozitii, concerte, intalniri, conferinte, seminarii sau petreceri de orice tip (zile de nastere, onomastici, petreceri de 8 martie, petreceri de Craciun, etc.). Ne ocupam de curatenie dupa evenimente in orice tip de spatii: cluburi, showroomuri, sali de conferinte si intalniri, hale, etc.

Ce presupune serviciul de curatenie dupa evenimente Constanta?

In general petrecerile pot fi provocatoare, deoarece astfel de intalniri au rolul socializarii si a petrecerii timpului intr-un mod placut, in care grija pentru curatenie trece in plan secund. Astfel, in urma unui eveniment sau a unei petreceri ne putem confrunta cu pete de mancare sau suc, cu deseuri menajere nu tocmai organizate electiv, cu praf, dezordine sau murdarie, plus nevoia de dezinfectare a spatiului.

Putem realiza urmatoarele actiuni:

– curatare si igienizare spatii interioare, usa de acces, elemente de mobilier
– curatare si igienizare pardoseli si mochete sau covoare
– curatare si igienizare spatii sanitare
– curatarea si strangerea gunoiului, curatarea petelor
– aspirarea prafului
– aspirarea si igienizarea canapelelor, a fotoliilor sau a scaunelor
– operatiuni dezinfectie sau dezinsectie

Suntem atenti la detalii si tratam cu seriozitate fiecare interventie, iar in acest sens utilizam echipamente profesionale si personal calificat, astfel incat actiunea sa se desfasoare in timp util, lasand posibilitatea exploatarii rapide a spatiului. Intelegem ideea de mobilitate, asa ca suntem rigurosi si organizati, gata sa intervenim chiar si in cele mai provocatoare conditii.

Curatenia dupa petreceri

Este importanta, deoarece activitatea unei firme nu trebuie sa se opreasca doar pentru ca este nevoie de curatenie. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de curatenie si igieniare, cat timp afacerea dumneavoastra se afla in continua miscare. Va invitam sa discutam in detaliu!

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!