Renovarea unei locuinte sau a unui imobil cu destinatie specifica (spatiu de birouri sau spatiu comercial) este un proces in urma caruia este nevoie de o curatenie dupa renovare temeinica, deoarece in cele mai multe dintre cazuri, oricat de multa grija ar exista, suprafetele sunt afectate de praf, resturi de materiale sau alte substante folosite in proces.

Adevarul e ca in urma acestor tipuri de lucrari volumul de munca in ceea ce priveste curatenia este foarte mare. Practic intregul spatiu este afectat de murdarie, iar aceasta trebuie indepartata eficient fara a fi nevoie de interventii repetate.

Probabil ca cea mai mare provocare cand vine vorba despre curatenia dupa constructor o reprezinta petele de materiale si praful rezultat in urma anumitor operatiuni. Taierea gresiei, slefuirea peretilor, aplicarea amorsei, aplicarea vopselei, montarea elementelor ceramice, toate aceste etape (si inca mai multe de atat) sunt producatoare de noxe si resturi destul de greu de indepartat.

Cere oferta de pret Stay-Clean si scapa de grija curateniei dupa renovare!

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!

Stay-Clean va vine in intampinare cu servicii ce acopera orice provocare legata de curatenie dupa constructor Constanta. Iata cateva dintre serviciile oferite:

– Curatarea si dezinfectarea tocurilor, ferestrelor, usilor, caloriferelor;
– Curatarea exteriora a aparatajului electric (panou prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat)
– Curatarea exterioara a instalatiei sanitar-termice
– Desfundarea scurgerilor
– Aspirarea de praf a peretilor
– Curatarea suprafetelor vitrate (inclusiv tocuri, rame si pervaze, in limita accesului)
– Curatarea, spalare si dezinfectarea pardoselilor
– Curatarea si dezinfectarea in detaliu a bucatariei si grupurilor sanitare;
– Curatarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox, folosind substante de protectie specifice
– Degajarea sacilor de gunoi (degajarea resturilor din constructii – moloz – are regim special, de aceea va trebui elaborat un plan separat de eliminare a acestora cu o firma de profil)

La cerere se pot realiza si servicii de curatenie auxiliare, care se vor discuta ulterior. In aceasta categorie includem serviciile de curatare a canapelelor si tapiteriillor, a mochetelor sau covoarelor sau servicii de finisaj a suprafetelor traficabile, cum ar fi pardoselile epoxidice, ceramice sau parchetul, prin aplicarea de solutii speciale de lustruire, respectiv lacuire.

 

Unde realizam curatenia dupa constructor?

Curatenia dupa constructor necesita o atentie sporita deoarece telul este acela de a curata, insa pastrand intacte caracteristicile locuintei. Este important modul in care se realizeaza curatenia dupa constructor, deoarece din exces de zel, in regie proprie, puteti deteriora suprafetele in mod accidental. Unele finisaje sunt fine si necesita o atentie sporita. In alte cazuri este nevoie de o abordare delicata a suprafetelor sau de dispozitive sau echipamente care sa usureze munca.

Noi folosim substante care nu afecteaza lucrarile efectuate si care protejeaza suprafetele in timpul curatarii. De asemenea, folosim echipamente si dispozitive eficiente, special create pentru a eficientiza procesul de curatare. Realizam curatenie la domiciliu, curatenie dupa renovare, curatenie in birouri, curatenie in spatii comerciale si in orice alt tip de spatiu in care au fost efectuate lucrari de constructii sau amenajari interioare. Punem la dispozitie aceste servicii de curatenie dupa constructor atat pentru firme si companii, cat si pentru persoane fizice deopotriva.

Indepartam rapid si eficient urmele persistente de vopsea, petele sau urmele de ciment, mortar sau adeziv, cu ajutorul echipamentelor profesionale si a solutiilor inovative. Suntem atenti la detalii si tratam cu respect acest tip de serviciu deoarece stim ca de el depinde in final felul in care va arata spatiul curatat. Ne place ca la final sa vedem totul stralucind, sa vedem curatenia care vine in completarea unui obiectiv proaspat construit sau amenajat. Pentru ca nu e totul sa renovezi si sa construiesti, ci conteaza foarte mult si cum intretii aceste lucrari.

 

Stay-Clean un aliat de nadejde in curatenia dupa renovare

Noi intelegem cat de greu se realizeaza curatenia dupa constructor si cat de mult timp necesita acest lucru, mai ales daca nu ai la dispozitie echipamentele potrivite. Problema cea mai mare atunci cand vine vorba despre curatenia de acest tip este aceea a revenirii constante asupra curatarii, mai ales in situatiile in care praful sau petele sunt greu de indepartat. Adezivul, spre exemplu poate da mari batai de cap, la fel ca si chitul de rosturi, vopseaua lavabila sau stropii deranjati de ciment prezenti pe toate suprafetele.
Noi va putem oferi ajutorul nostru pentru a scapa de aceasta corvoada. Folosind personal calificat, echipat corespunzator, eficient si folosind echipamentele potrivite, noi putem reduce timpul de lucru in ceea ce priveste curatenia dupa constructor. In plus lucram rapid si profesional, minim intruziv, pentru rezultate cat mai bune.

Te-ar mai putea interesa:

servicii dezinfectie (virusi si bacterii)
Curatenie la domiciliu
Curatare mocheta

Curatenia dupa constructor rapeste mult timp si solicita multa rabdare. Intr-o perioada in care timpul este o resursa deosebit de pretioasa, Stay-Clean va vine in ajutor cu o solutie eficienta de a va bucura de spatiu curat. Investiti inteligent in propriul confort si bucurati-va de curatenie si igiena in fiecare zi, apeland la serviciile de curatenie Constanta Stay-Clean.

Pentru prima data clientul nostru? Atunci ai 10% reducere la prima interventie!!!