Felul in care arata un spatiu de birouri conteaza enorm de mult, in prezent. Pe langa estetica, decoratiuni sau cromatica, curatenia joaca un rol primordial, deoarece este cea care ne poate garanta ca utilizarea spatiului nu ne afecteaza sanatatea si siguranta. In plus, un spatiu de birouri foarte bine intretinut este o carte de vizita pentru orice firma, drept pentru care curatenia oferita de Stay-Clean, joaca un rol deosebit de important.

Stay-Clean- servicii curatenie birouri Constanta

Curatarea eficienta a birourilor le face pe acestea gata de utilizat, in perfecte conditii de igiena. In cazul birourilor este necesara o atentie sporita la detalii, deoarece pe langa curatenie este nevoie sa realizam si dezinfectarea aparaturii de birou sau a obiectelor folosite in comun, utilizate frecvent, pentru a elimina complet bacteriile sau microorganismele.

Folosim in acest sens personal instruit si echipamente eficiente, pentru ca rezultatul final sa fie cel scontat. Realizam curatarea mochetei si a pardoselilor, a geamurilor si a aparaturii de birou, dezinfectam suprafetele, iar acolo unde este necesar ne ocupam si de curatenie canapele sau fotolii, in functie de nevoi. Folosim aspiratoare profesionale si solutii speciale care sa ne ajute sa curatam si sa dezinfectam, fara a influenta insa in mod negativ aspectul spatiului de birouri.

De ce o firma de curatenie birouri Constanta?

Serviciul de curatenie birouri aduce cu sine avantaje foarte importante, pe care ca antreprenor nu ai cum sa le treci cu vederea. Iata cateva dintre ele!

Eficienta. Utilizam aparatura performanta si personal instruit pentru a ne realiza obiectivele in timpul stabilit. Asiguram curatenia de mentenanta la cerere, propunandu-va planuri eficiente de lucru care sa asigure continuitatea lucrarilor de curatenie, astfel incat procesul sa fie cat mai bun.

Costuri reduse. Un abonament de curatenie birouri Constanta nu va ridica aceleasi costuri precum cele datorate unui angajat permanent. Externalizarea serviciului si stabilirea planului de interventii vor reduce costurile in mod semnificativ. In plus, una este sa platesti un angajat pentru curatenie si alta este sa beneficiezi de o echipa de profesionisti la preturi mult mai mici.

Calitate si garantia lucrului bine facut. Investim constant in a oferi cele mai bune servicii, pentru ca noi credem ca imaginea unei companii se reflecta si in felul in care arata birourile acesteia. De aceea ne straduim sa oferim fiecarei firme curatenia pe care o merita, bucurandu-ne de micul nostru aport in acest sens.

Seriozitate. Profesionalism. Respectam fiecare client si fiecare lucrare si de aceea tinem foarte mult la respectarea clauzelor contractuale. Practic noi ne vom ocupa intotdeauna ca echipa desemnata sa se ocupe de un anumit spatiu de birouri sa se prezinte in zilele stabilite si sa execute curatenia in acord cu cerintele beneficiarului.

Fara grija achizitionarii de consumabile. Ne ocupam noi de achizitionarea produselor folosite pentru curatenie, asa ca nu va mai trebui sa va pierdeti timpul cautand cele mai bune oferte si facand o aprovizionare constanta.

Discretie. Anumite etape ale curatenie se pot efectua chiar si in ipoteza in care personalul biroului deja lucreaza, deoarece echipa noastra lucreaza minim intruziv, organizandu-si taskurile astfel incat sa nu perturbe activitate.

Te-ar mai putea interesa:

servicii dezinfectie
servicii dezinsectie
servicii deratizare

Stim ca majoritatea firmelor de curatenie promit aceste lucruri, insa noi nu vrem doar sa fim o firma curatenie birouri Constanta, ci un adevarat partener, un ajutor si un sprijin cu care sa construiti planuri durabile. Stay-Clean este un nume care pentru noi inseamna o promisiune, cea a lucrurilor bine facute, a calitatii si a profesionalismului cu care ne mandrim in fiecare zi.

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!