Cautai „curatare mocheta Constanta” pe google? Aici gasesti ce cautai!

Mocheta reprezinta o solutie viabila pentru acoperirea pardoselilor, indiferent de tipul imobilelor in care este aceasta amplasata. Mocheta poate fi folosita cu succes atat in cazul locuintelor individuale, cat si in cazul spatiilor de birouri sau in cazul spatiilor comerciale. Aratoasa si usor de montat, mocheta trebuie insa sa fie mentinuta de-a lungul timpului, curatata si spalata, pentru a nu-si pierde frumusetea din cauza uzurii.

Curatare mocheta Constanta

Stay-Clean va ofera servicii profesionale de curatare mocheta Constanta!

Stay-Clean de curatare mocheta la domiciliu Constanta si in zonele din imediata vecinatate a orasului, folosind echipamente profesionale, de mare putere, care curata in profunzime. Serviciul de spalat mocheta la domiciliu include atat aspirarea propriu-zisa a prafului si a bacteriilor care s-au impregnat in tesatura mochetei, dar si spalarea efectiva in profunzime, pentru a curata eventualele pete si acumulari de murdarie.

Curatare mocheta Constanta

Spalarea profesionala a mochetelor

Foloseste, ca si in cazul canapelelor, echipamante profesionale, precum aspiratorul cu injectie – extractie, care are capacitatea de a curata in profunzimea materialului. Mochetele sunt dificil de curatat in regie proprie, deoarece de cele mai multe ori o curatare casnica nu face altceva decat sa imbibe si mai mult murdaria in tesatura, tocmai pentru ca nu exista puterea de spalare si aspirare ca cea a unui aspirator profesional. In acest caz, cea mai buna solutie, cea mai eficienta si mai putin costisitoare metoda de a curata mochetele este aceea de a apela la o firma profesionista, precum StayClean – curatare mocheta Constanta.

Te-ar mai putea interesa:

curatenie dupa evenimente
servicii dezinfectie
servicii dezinsectie

V-ati saturat sa spalati mocheta fara niciun rezultat? Petele sa incapataneza sa nu dispara? Deja aveti dureri de spate in urma procesului, timp pierdut si multi bani investiti in produse de curatare? Aveti grija de sanatatea dumneavoastra, de timp si de bani. Nu va irositi timpul incercand sa curatati mocheta prin mijloace casnice. Va stam la dispozitie cu servicii de spalare mocheta Constanta, curatare si aspirare, pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat uimitoare!

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!