Stiai ca unul dintre cele mai utilizate obiecte acasa, in spatiile de birouri sau in spatiile comerciale sunt canapelele? Deloc surprinzator, explicatia este simpla: ne place sa ne odihnim, fie si pentru cateva secunde, iar o canapea este suficient de comoda incat sa ne imbie de fiecare data sa ne asezam. Macar putin. Dincolo de a te odihni pe o canapea mai mult sau mai putin timp, indiferent de material sau de textura, canapeaua retine in timp murdarie si microbi, iar acest lucru va conduce catre necesitatea de a o curata in mod profesional. Stay-Clean va ofera servicii profesionale de curatare canapele Constanta, pentru a reda viata canapelei mult iubite.

Fie ca vorbim despre curatare canapele la domiciliu sau despre curatarea de fotolii, scaune, saltele sau canapele in birouri sau spatii comerciale, StayClean -curatare canepele Constanta, ofera aceeasi garantie a lucrului bine facut. Folosim substante care nu produc alergii, dar care actioneaza in material, curatand in profunzime. De asemenea, folosim aspiratoare moderne, profesionale, cu spalare cu abur, pentru a eficientiza procesul de curatare.

Curatare canapele Constanta

De ce curatare canapele la domiciliu?

Folosind in mod constant o canapea, ajungem sa ne obisnuim cu imaginea ei si sa nu mai acordam atentie la detalii precum mici pete sau schimbarea in timp a culorii din cauza murdariei si a prafului. In realitate insa exista destul de multe dubii ce pot aparea in ceea ce priveste curatenia unei canapele, deoarece praful, acarienii, sau petele pot aparea fara ca noi sa le dam importanta. Analizand putin situatia, pare ca in cazul canapelelor textile apar cu precadere aceste probleme, dar nici alte materiale nu sunt excluse. Chiar si in ipoteaza aspirarii constante a canapelelor, acest lucru nu va curata in totalitate si mai ales nu va dezinfecta canapeaua, drept pentru care serviciile de curatare canapele Constanta – StayClean raman o solutie eficienta.

Pentru noi fiecare canapea este o provocare, deoarece folosind dispozitivele de curatare noi putem vedea efectiv transformarea. Canapelele patate sau imbibate cu praf sunt readuse la viata, sunt din nou pline de culoare si de stralucire, capatand din nou nuantele vibrante ca atunci cand erau noi. StayClean – firma de curatare canapele Constanta, foloseste detergenti speciali pentru a indeparta mirosurile urate, precum transpiratia si folosim aspiratoare performante pentru a elimina praful din profunzime. Periem cu delicatete pentru a indeparta parul de animale care poate patrunde in textura canapelei. In final, fiecare procedeu de curatare are ca scop dezinfectarea in profunzime a canapelei, eliminarea petelor si reimprospatarea culorilor.

De la aspirare la spalare canapele, un serviciu complet de curatare marca Stay-Clean

Aspirare canapele.

Atunci cand ne ocupam de curatarea canapelelor, facem o distinctie clara intre tipurile de materiale. Totusi, in prima faza, aspirarea canapelelor este un trunchi comun, deoarece se realizeaza indiferent de material (piele naturala, piele ecologica, textil, etc.). In timpul procesului de aspirare ne ocupam de curatarea tuturor zonelor, inclusiv a celor mai greu accesibile, cum ar fi cotierele sau spatiile dintre suprafetele de contact. De asemenea aspiram si periem pentru a indeparta atat parul uman, cat si parul de animale, lasand in final o suprafata curata, gata pentru a fi dezinfectata.

Spalare canapele.

Urmatoarea etapa are in vedere eliminarea petelor si curatarea in profunzime a materialului canapelei, indiferent de tipul acesteia. Petele de transpiratie, grasime, sau diferite alte urme sunt eliminate cu ajutorul aspiratorului injectie- extractie, a carui putere va lasa in urma sa o curatenie deplina. Din ce in ce mai multe pareri ale utilizatorilor sustin folosirea acestor procedee de curatare, marele avantaj fiind tocmai faptul ca se executa o spalare profesionala, cu echipament dedicat si personal calificat.

Igienizare si dezinfectare canapele.

Curatarea cu abur se face in profunzime, iar dezinfectantii si detergentii sunt special creati pentru a se usca cu rapiditate, in contact cu aerul, astfel incat canapeaua sa poate fi exploata din nou in ce mai scurt timp. Procesul se executa rapid, fiind finalizat in doar cateva ore, in functie de volumul de munca.

O canapea curata va schimba total imaginea unei locuinte, a unui birou, sau a oricarui tip de spatiu. Va da impresia de nou si de curat si in acelasi timp va oferi aceste senzatii pentru un timp indelungat. Este important insa sa realizati curatarea profesionala a canapelei cu recurenta, tocmai pentru a o pastra intr-o stare cat mai buna si pentru a va pastra starea de sanatate.

Te-ar mai putea interesa:

servicii dezinfectie (virusi si bacterii)
Curatenie la domiciliu
Curatare mocheta

Alte servicii associate cu curatare canapele Constanta oferite de catre Stay-Clean

Suntem specializati in curatenie canapele la domiciliu, insa de asemenea ne ocupam si de curatarea fotoliilor, curatarea tapiteriilor, curatare saltele sau curatare scaune. Va invitam sa ne contactati pentru a evalua volumul de munca si pentru a elabora o oferta corecta de pret pentru curatare canapele Constanta.

Inca te gandesti daca e un moment bun sa iti cureti canapeaua? Oricand este binevenita o curatare profesionala asa lasa-ne pe noi sa o facem frumoasa!

Doresti o oferta sau ai o intrebare? Lasa-ne un mesaj si iti raspundem in cel mai scurt timp!!!